Låna pengar snabbt om din utbetalning dröjer

Reklaminformation till våra läsare: Denna artikel inkluderar sponsrade reklamlänkar till våra mäklarpartners. CFDHandelSverige.se använder intäkter från dessa sponsrade länkar för att förbättra och förnya vår site.

Det har hänt alla traders någon gång att ens cash flow från utbetalning från handelskontot till ens bankkonto tar tid och ens handelsvinster dröjer. Då kan det vara bra att ha en plan B och speciellt om kontaktsaldot börjar bli lågt. Att låna pengar snabbt kan då bli nödvändigt även fast det bara gäller ett kortsiktigt behov. Som hur är har flera svenska låneinstitut möjlighet att låna dig pengar som kan sättas in på ditt svenska bankkonto redan samma eller nästa dag.

 

Det finns flera olika typer av lån som kan passa i dessa scenarion som till exempel privatlån, microlån, kontokrediter och till och med SMS-lån. Räntan för dessa skiljer sig åt men som tumregel bör det inte vara inte vara mer än 10-15 procent i ränta om du hittar en bra långivare. Att låna pengar från dessa kreditgivare kan vara räddaren i nöden när du väntar på en utbetalning från CFD-konto.

 

Det skall dock poängteras att det inte är att rekommendera att låna pengar för att handla CFD då CFD-handel i sig självt kan medföra kapitalrisk. Att låna pengar till att handla med kan vara en början på en ond spiral som inte är att rekommendera för handlare. Det är då mycket bättre att använda CFD-mäklarens hävstång som redan är inbyggt i ditt handelskonto för att öka storlekarna på dina trades. Över-natten-räntan hos din CFD-mäklare där dessutom mycket lägre än hos svenska kreditinstitut så det är över lag bättre att använda denna istället.

 

Med det sagt finns det fortfarande tillfällen där ett snabbt lån kan behövas och då är det alltid bra att ha gjort sin research innan behovet uppstår så du vet var du kan vända dig där cash flow börjar bli lågt på grund av en sen utbetalning från din CFD-mäklare innan det är för sent och du är i desperat behov av kontanter.

Share

Användarvillkor

För att använda CFDHandelSverige.se ber vi dig noga läsa igen och godkänna följande användarvillkor:

Riskvarning: Jag som användare av CFDHandelSverige.se är införstådd med att CFD:er är komplexa instrument och innebär en stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekten. 76.2% av handelns individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med någon av våra mäklarpartners. Du bör överväga om du förstår hur CFD:er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Ansvarsfrihet: Jag som användare av CFDHandelSverige.se är införstådd med att information, detaljer, bilder, grafik och artikelförfattarnas åsikter som presenteras på CFDHandelSverige.se är inte finansiell rådgivning utan generell information om CFD. Du bör alltid noggrant överväga och metoder och förhållningssätt till CFD som presenteras i våra artiklar passar just dig och din riskprofil. CFDHandelSverige.se kan inte hållas juridiskt ansvariga för eventuella förluster och skador som eventuellt kan uppstå genom att förlita sig på information eller åsikter som presenteras på CFDHandelSverige.se. Jag som användare av CFDHandelSverige.se är införstådd med att information som finns på CFDHandelSverige.se är inte uppdaterad varje dag och kan i vissa tillfällen inte vara korrekt.