cfd demo konto

CFD demo konto – Hur man kan testa att handla gratis och riskfritt

Reklaminformation till våra läsare: Denna artikel inkluderar sponsrade reklamlänkar till våra mäklarpartners. CFDHandelSverige.se använder intäkter från dessa sponsrade länkar för att förbättra och förnya vår site.

CFD Demo Konto

En vanlig företeelse hos CFD-mäklare att att erbjuda demo konto till intresserade. Tanken bakom är att man ska få möjligheten att lära känna handelsplattformen och handla på låtsas med låtsaspengar.

För dig som går i tankarna att handla med CFDs och ej gjort detta tidigare är möjligheten att öppna ett CFD demo konto en utmärkt ide. Du får då möjligheten att prova på handelsplattformen, handla med CFDs på låtsas med låtsaspengar. Du får även tillgång till marknadsinformation i realtid, diagram, tabeller, statistik och analysverktyg. Du får sammantaget möjligheten att förfina din handelsstrategi.

Om du sedan väljer att inte uppgradera till ett riktigt konto är detta inget problem alls. Demo konton är just CFD-mäklarnas sätt att låta potentiella traders prova på om CFD-handel och dess plattform är det rätta. CFD demo konton låter dig göra övningshandel utan att använda några av dina pengar. Istället ger varje konto dig en låtsasbalans att använda, vanligtvis  100 000 kr eller mer. Eventuella vinster du gör på ditt CFD demo konto är inte riktigt så du kan inte ta ut pengar. När pengarna på demo kontot är borta kommer du inte längre kunna träna på den plattformen.

p>Redo att börja handla med CFD? Vi rekommenderar följande CFD-mäklare för handel på svenska:

AvaTrade – Vinnare i vårt mäklartest 2019 – Klicka här för att läsa mer

XM – Fullservicemäklare med låga avgifter – Klicka här för att läsa mer

Vilket demokonto är bäst?
Det bästa kontot beror på vilka marknader du vill handla på och vilka funktioner du behöver. Använd ett demokonto för att få en uppfattning om:

– Vilka enheter du kan använda för att handla, t.ex. din telefon eller dator
– Funktionerna för varje konto erbjuder som gränsorder och över natten handel
– Vilka marknader du kan komma åt med varje leverantör
– Att lista de demokonton som du vill försöka, och att testa dem, kan hjälpa dig att identifiera din favoritplattform.

Vad ska man leta efter i ett CFD demo konto?
Du behöver hitta en mäklare som erbjuder en plattform för virtuell spridning. När du hittar en, öppna ett demokonto med dem för att få tillgång till demo-plattformen. När du är registrerad kan du logga in på din mäklare demo-plattform och börja göra affärer med de låtsaspengar du får.

Vi hoppas att vår artikel om demokonto för CFD har gett dig den information du behövde. Nästa naturliga steg är att kika in hos någon av de CFD-mäklare vi kan rekommendera för att ta del om del av deras utbildningmaterial för att läsa mer om hur du kan handla med demokonto:

AvaTrade – Vinnare i vårt mäklartest 2019 – Klicka här för att läsa mer

XM – Fullservicemäklare med låga avgifter – Klicka här för att läsa mer

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Användarvillkor

För att använda CFDHandelSverige.se ber vi dig noga läsa igen och godkänna följande användarvillkor:

Riskvarning: Jag som användare av CFDHandelSverige.se är införstådd med att CFD:er är komplexa instrument och innebär en stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekten. 76.2% av handelns individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med någon av våra mäklarpartners. Du bör överväga om du förstår hur CFD:er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Ansvarsfrihet: Jag som användare av CFDHandelSverige.se är införstådd med att information, detaljer, bilder, grafik och artikelförfattarnas åsikter som presenteras på CFDHandelSverige.se är inte finansiell rådgivning utan generell information om CFD. Du bör alltid noggrant överväga och metoder och förhållningssätt till CFD som presenteras i våra artiklar passar just dig och din riskprofil. CFDHandelSverige.se kan inte hållas juridiskt ansvariga för eventuella förluster och skador som eventuellt kan uppstå genom att förlita sig på information eller åsikter som presenteras på CFDHandelSverige.se. Jag som användare av CFDHandelSverige.se är införstådd med att information som finns på CFDHandelSverige.se är inte uppdaterad varje dag och kan i vissa tillfällen inte vara korrekt.