Skilling plattform

Skilling Recension 2020 – Allt du behöver veta

Skilling Trading är en unik skandinaviskägd CFD-mäklare som lanserades i April 2019. Platformen är enkel att använda för nybörjare inom trading och samtidigt intuitiv för erfarna proffs. Hos Skilling är utbudet av CFDs enormt med totalt över 800 valutapar, aktier, kryptovalutor, råvaror och index från  Sverige och resten av världen.

Mycket tid och arbete har lagts ner på att nischa denna CFD-mäklare mot den svensk marknaden. Med både kuntjänst och platform på svenska är Skilling till ett utmärkt alternativ för den svenska tradern.

Men anpassningen mot den svenska tradern slutar inte med det. Att öppna ett konto hos Skilling är superenkelt och görs snabbast och bäst med hjälp av BankID. Tack vare detta tar bara någon minut att öppna ett trading konto och börja handla med CFDs.

Som första CFD-mäklare erbjuder Skilling dig möjligheten att skapa ett konto i SEK. Vidare sker överföringar sker snabbt och enkelt med svenska favoriter som Swish och och Trustly. Sjävklart accepterar Skilling även banköverföringar, Skrill, Neteller, VISA och Mastercard.

Även när man tittar på utbudet av CFDs så är det tyligt att Skilling har lagt fokus på svenska traders. Med valutapar som innehåller SEK (EURSEK, USDSEK, GBPSEK, NOKSEK) är Skilling en av få CFD-mäklare att erbjuda svenska valutapar. Självklart är utbudet inte begränsat till dessa –  ytterligare runt 65 andra valutapar är tillgängliga.

För den som vill positionera sig i CFDs kopplade till svenska aktier är Skilling ett utmärkt alternativ med ett utbud på circa 40 svenska aktier.

Med allt sammantaget är Skilling den perfekta CFD-mäklaren för den som eftersöker att kontinuerligt utveckla sina kunskaper och färdigheter inom trading. Med ett enormt stort utbud av internationella och svenska tillgångar av olika typer, är Skilling är en utmärkt mäklare för den som önskar handla CFDs med valutor, kryptovalutor, index, aktier och råvaror. Med Skilling har du möjligheten att positionera dig på världens finansmarknader med hjälp av ett imponerade utbud av CFDs.

öppna gratis cfd konto

Hävstång

Med en maximal hävstång på 30 och spreads så låga som 0,1 punkter för Premium och 0.7 för standardkonton, är Skilling ett perfekt alternativ för den som söker en konkurrenskraftig CFD-mäklare anpassad för svenska traders. För den som söker en större hävstång och handlar ofta så kan Skilling erbjuda en större hävstång på upp till 200 –  om man uppfyller Skillings krav som är baserade på ESMAs regelverk. 

Säkerhet och reglering
Skilling Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), med CIF licensnummer 357/18. CySEC är en av de ledanden finansregleringsenheterna inom EU och dess licens gäller över hela Europa. Att inneha licens från CySEC innebär att Skilling följer stränga regler och bestämmelser som satts upp av EU, såsom att kundens pengar skall ligga på ett separat konto från bolagets pengar, något som går under termen segregerade konton.


Unika fördelar med Skilling

Skilling är den första CFD-mäklaren som erbjuder BankID för kontoverifiering. Detta innebär att det bara tar någon minut att skapa ett konto.

Skilling är den första CFD-mäklaren att erbjuda insättningar med den supersnabba tjänstern Swish. Detta gör det möjligt för kunden att komma igång med sin CFD-handel på bara några minuter.

Egenutvecklad platform som är enkel och tydlig.

Samtidgt kan man via ett konto även använda sig av den välrenomerade tradingplatformen cTrader – en platform som är populär bland erfarna traders.

Marknades största utbud av CFDs i svenska aktier och valutapar med SEK.

Kundtjänst och platform på svenska.

öppna gratis cfd konto

Betalningsmetoder
Populära betalningstjänster som Swish och banköverföringar med BankID gör det möjligt att komma igång och handla med CFDs på bara några minuter. Självklart går det bra att använda sig av digitala plånböcker som Skrill och Neteller, och VISA och Mastercard.

Avgifter
Skilling tar ut väldigt låga avgifter på spreads. Avgiften beror på den underliggande tillgången och hur länge positionen ligger ute. Avgifterna är tydligt utskrivna i ticket-rutan för varje underliggande tillgång och instrument.

Öppna ett konto i SEK och med BankId

Historiskt sett har det varit komplicerat för svenskar att registrera och skapa sig ett tradingkonto hos CFD-mäklare. Men i och med att man kan skapa ett konto hos Skilling via BankID går det nu att komma igång snabbt och enkelt utan att behöva skicka in en rad dokument för att få sitt konto verifierat. Därtill, hos Skilling kan man välja att skapa ett konto i SEK, något som uppskattas av svenska traders.

Support
Skilling erbjuder support på svenska som är kontaktbar via email dygnet runt, live chat (08-21 CET), och telefon (08-17 CET).

Aktier
Ett imponerande utbud av aktie-CFDs från 10 olika marknader, däribland från stockholmsbörsen, gör Skilling till ett utmärkt val för den som eftersöker att spekulera i aktier på världens börser via CFDs. Tack vare det enorma utbudet av aktie-CFDs hos Skilling kan man positionera sig i svenska företag som tex Volvo och SEB, samtidigt som man spekulerar i amerikanska giganter som Apple och General Electric, och köper CFDs i italienska storföretag om Ferrari och ENI.

Kryptovalutor

Hos Skilling kan man i skrivande stund positionera sig via CFDs i tio olika kryptovalutor med en hävstång på 2:1.

öppna gratis cfd konto

Forex och valutapar
Med mer än 70 olika valutapar, som ständigt utökas, har Skilling ett imponerade utbud för den som önskar positionera sig i valutor. Som en av få CFD-mäklare kan man hos Skilling handla i valutapar  

som inkluderar SEK: EURSEK, USDSEK, GBPSEK, NOKSEK.

Index
Med över 15 olika index från hela världen är Skilling ett utmärkt alternativ för den som söker att handla index med CFDs med generös hävstång.

Råvaror

I skrivande stund kan man via Skilling handla med CFDs i fem tillgångar: guld, silver, Oil Wti, Oil Brent, och naturgas.

*Disclaimer:

69% av retail kunder förlorar pengar när de handlar CFD hos den här leverantören. Du bör överväga om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar

 

Share