Plus500 Recension – Allt du behöver veta innan du handlar

Introduktion till Plus500

Plus500 recension: Plus500 är en ledande CFD-mäklare som erbjuder en av de bästa mäklartjänsterna. Plus500 har kunder i Europa, Sydamerika, Afrika, Asien och Australien. Plus500 har fått många utmärkelser och tillkännagivanden inom en kort tidsperiod för deras breda utbud av handelsinstrument genom en omfattande handelsplattform.

Företaget lanserades 2008 och har sitt huvudkontor i Israel men har även kontor i olika delar av världen inklusive Cypern och Australien. Plus500 är en mäklare som är inriktad på att bygga en varumärkesbild genom omfattande reklam vilket i sin tur återspeglar företagets framgång inom CFD-marknaden. Nedan försöker vi försöker gå igenom framträdande egenskaper genom att utföra en omfattande Plus500-granskning.

Börja handla med Plus500

Öppna ett riktigt eller demokonto idag

Att öppna ett konto på Plus500 tar bara några minuter och sedan har du tillgång till en mängd handelsbara instrument. Ditt kapital är i riskzonen.

Handelsplattformen

Företaget har en utmärkt handelsplattform som har utformats med handlaren i åtanke. Den minimalistiska men ändå funktionella handelsplattformen utvecklades av ett internt team av experter som är medvetna om de stränga kraven hos handlare i allmänhet. Handelsplattformen är flexibel och skalbar vilket gör att Plus500 kan ändra plattformen enligt användarens behov.

plus500 app

Handlare kan välja mellan en stationär applikation, en webbläsare eller en app för mobila enheter eller smartphones. Handelsterminalen erbjuder en mängd olika funktioner vid en enda blick utan att behöva byta mellan flera fönster för att samla in användbar information.

Utbud av produkter

Plus500 utmärker sig för att erbjuda det mest varierande utbudet av handelsinstrument från finansiella marknader över hela världen. Plus500 erbjuder CFD på forex, aktier, index, råvaror, ETF och optioner. Vår Plus500 recension kommer fram till att till skillnad från de flesta CFD-mäklarna erbjuder Plus500 över 2000 finansiella instrument inom sin prisbelönta plattform. Detta är verkligen en bra indikation på företagets vilja att hjälpa sina kunder att diversifiera sin investeringsportfölj genom att utforska de olika finansiella instrumenten som erbjuds.

Börja handla med Plus500

Öppna ett riktigt eller demokonto idag

Att öppna ett konto på Plus500 tar bara några minuter och sedan har du tillgång till en mängd handelsbara instrument. Ditt kapital är i riskzonen.

Hävstång och spreads

De typiska spreadsen på Plus500 är så låga som 0.01 för stora valutapar och mäklaren är känd för att erbjuda ett av de mest konkurrenskraftiga spreadsen på marknaden. De tar inte heller ut provisioner på handel eftersom alla spreads ingår i marknadspriset. När det gäller hävstångseffekt erbjuder Plus500 högst 1: 300 vilket inte är lika stort som några av de mer avancerade mäklarna men mer hävstångseffekt kan förstora både vinster och förluster.

Plus500 erbjuder endast en enda kontotyp som börjar med en minsta insättning på $ 100. Naturligtvis finns det ett obegränsat demokonto som ger chansen för potentiella kunder att prova Plus500-plattformen innan de faktiskt deponerar riktiga pengar på ett handelskonto. Denna Plus500 recension kan klargöra att en enda kontotyp är faktiskt en bra funktion med tanke på att kunderna inte är belastade med komplexa val eller måste välja en kontotyp enligt de funktioner som erbjuds. Att ha en enda kontotyp garanterar också att varje klient behandlas lika och opartiskt och därför fortsätter Plus500 att vara en favorit bland lojala handlare enligt den Plus500 recension vi har genomfört.

Plus500 recension fortsättning: Reglering

Plus500 ägs av  Plus500UK Ltd, ett London-baserat företag. Företaget är reglerat av det britiska Financial Conduct Authority (FCA) att erbjuda CFDs. Plus500UK Ltd och Plus500CY är dotterbolag till Plus500 Ltd, ett företag som är listat på Londonbörsens AIM lista.

Börja handla med Plus500

Öppna ett riktigt eller demokonto idag

Att öppna ett konto på Plus500 tar bara några minuter och sedan har du tillgång till en mängd handelsbara instrument. Ditt kapital är i riskzonen.

Insättningar och uttag

Handlare kan göra insättningar till sitt handelskonto via kreditkort, banköverföringar eller Skrill, och alla kundfonder hålls i välrenommerade banker med hjälp av segregerade konton. Detta säkerställer säkerheten hos kundfonderna vilket är en viktig aspekt av att välja en pålitlig mäklare. Uttag genomförs med samma metod som insättningar.

Erbjuder de bra kundsupport?

Plus500 är ett kundorienterat företag som tar hand om sina kunder genom att erbjuda ett branschledande kundsupportsystem som kan nås via e-post eller direktchatt. Plus500 erbjuder lokalt stöd på i många språk i över 50 länder och handlare kan förvänta sig ett svar inom 30 minuter efter att ha kontaktat den berörda avdelningen. Plus500 erbjuder även 24X7-stöd till skillnad från andra mäklare som bara erbjuder 24X5-support har vi hittat i vår Plus500 recension

Börja handla med Plus500

Öppna ett riktigt eller demokonto idag

Att öppna ett konto på Plus500 tar bara några minuter och sedan har du tillgång till en mängd handelsbara instrument. Ditt kapital är i riskzonen.

Sammanfattningsvis

Plus500 är en av de bästa CFD-mäklarna på marknaden. Mäklaren erbjuder en utmärkt handelsplattform, ett brett sortiment av handelsinstrument, bra hävstångsseffekt, låga spreads, låg initial insättning och framför allt en bra kundservice. Plus500 är verkligen en av de bästa mäklare i branschen.

Vårt betyg: 7.7 av 10

Detaljer

Nedan har vi listat alla detaljer för Plus500.

Grundat år:

2008

Språk på siten:

32

Inbetalningssätt:

Banköverföring, PayPal och kontokort

Minsta insättning:

100 USD

Antal handelinstrument:
Antal handelinstrument:

Valutor, aktier, index, kryptovalutor, ETFs, råvaror och obligationer

Maximal hävstång:

Upp till 300

Antal valutapar:

60

Speads tillgängliga:

Från 0.01%

Handla online och i din mobil

Plus500 erbjuder tre alternativ för handel: Du kan lada ner en stationär applikation till din dator eller handla CFDs direkt via en webbläsare eller ladda ner en mobilapplikation för den som önskar att handla i sin smartphone:

plus500 app

Fler skärmbilder:

plus500 app
plus500 app
plus500 app
plus500 app
plus500 recension
plus500 app
Share