Binära Optioner

Binära Optioner 2023 | Är Binära Optioner en bluff/scam?

Binära optioner, även kallat för Digital option, ÖverUnder-option, Allt-eller-inget-option eller Fixed Return Options (FRO) är en bluff och scam.

Vi rekommenderar därför våra besökare att undvika binära optioner och så kallade binära optionsmäklare som erbjuder denna agressiva produkt.

Det finns flera orsaker till detta, varav vi går igenom de tre mest grundläggande i denna artikel.

Binär option: en allt-eller-inget-option

Binära optioner kan vara konstruerade på lite olika sätt. Men som namnet indikerar finns det det endast finns två möjliga utfall. Antingen betalar mäklaren av optionen ett förutbestämt belopp till köparen av optionen eller så betalar mäklaren inget till köparen. Binära optioner fungerar således som en form av gambling med en allt-eller-inget dynamik. Om du skulle positionera dig i en viss riktning och den underliggande tillgången går if fel rktning så kan du inte avyttra din position med en begränsad förslut och du förlorar istället allt kapital du placerat i positionen.

Binära optionsmäklare är oseriösa

Binära optionsmäklare är oseriösa, ofta oreglerade och erbjuder ett lågt eller i värsta fall inget investeringsskydd.

Agressiva försäljningsknep

Binära optionsmäklare är ökända för att använda sig av agressiva försäljningsknep som vi inte anser är acceptabla. Bland annat påstår dem sig erbjuda finansiell rådgivning, något som de varken är kvalificerade för att göra. Inte heller är deras råd för ditt bästa – istället försöker dem att övertyga sina kunder att sätta in så mycket pengar som möjligt.

Sammanfattning – Binära Optioner är en bluff

Dessa anledningar belyser bara en bråkdel negativa aspekter som är förknippade med Binära Optioner och mäklare som erbjuder dessa.

Vi på CFD Handel Sverige rekommnderar dig därför att unvika all handel med Binära Optioner. Binära Options Mäklare som erbjuder denna produkt borde inte ha någon plats på handelsmarknaden.

Seriösa och säkra handelsalternativ

För dig som söker ett seriöst handelsalternativ som fungerar på ett fördelaktigt sätt med hög avkastning/risk kan vi istället rekommendera tre av marknadens ledande CFD-mäklare. De är alla reglerade av minst en europeisk tillsynsmyndighet och erbjuder inte binära optioner.

Skilling - Bästa Mäklaren 2023 – BankID och Swish – Svensk kundtjänst - Klicka här för att läsa mer
IG Europe - Världens största CFD mäklare – Mer än 17 000 tillgångar – Erbjuder även Optioner och Turbowarranter - Besök IG

 

Foto taget av Kai Pilger från Unsplash

Share