Reklam: Capital.com Recension 2019 – vi har alla detaljerna

Capital.com Recension 2019

Vår Capital.com recension börjar med att titta på företaget själv. Företaget har en närvaro i över 51 länder (från och med oktober 2018). Som en följd av företagets innovation och vilja att göra något annorlunda på marknaden är Capital.com en unik plattform som introducerar nybörjare till CFD-handel, gör det möjligt för dem att få tillgång till globala finansmarknader från sina mobila enheter.

Capital.com erbjuder många marknader, inklusive ett antal kryptokurser (inklusive Capital.com Bitcoin om du letade efter att köpa Bitcoin och Capital.com Ethereum). Ethereum Cryptocurrency är det mest konkurrenskraftiga myntet utanför Bitcoin. Appen ger möjlighet att investera i kryptokurvor så att du kan handla som Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Ripple utan att egentligen äga dem. Du får högre likviditet på CFD än de faktiska kryptorna, samt förbättrad säkerhet. Och det är allt tillgängligt via Capital.coms personliga plattform.

Börja handla på bara några minuter med Capital.com – Klicka här för att öppna konto.

Företaget har ett uppdrag och uppdraget är att göra finansmarknaderna mer engagerande, användbara och tillgängliga. Med sin prisbelönta handelsplattform använder den sig av patenterade teknologier för att revolutionera handelsvärlden.

Capital.com tillhandahåller också och AI-driven app och en webbplattform avsedd att göra handel med andra finansiella produkter tillgängliga för nya investerare.

Reglering och säkerhet
Firman bakom Capital.com, Capital Com SV, är registrerad och reglerad på Cypern. Den finansiella vakthunden i området – Cyperns värdepappers- och utbyteskommission – betraktas som en av de mer respektabla runt. Så om du har undrat “Är Capital.com säker?”, Kan du lugna dig. Som ett företag som började fungera 2017, rankas Capital.com bland de nyare företagen inom finansmarknaden.

CySEC ställer strikta regler för sina registrerade börsmäklare. Två av dessa regler är av särskilt intresse för mäklare: kompensationssystemet och segregerade konton. Segregerade konton innebär att en utbytesmäklare inte kan ta pengarna du har deponerat och spendera den på vad den vill. När det gäller ersättning krävs utbytesmäklare att delta i Investors Compensation Fund (ICF). Fonden är i huvudsak en garanti om en börsmäklare blir insolvent och oförmögen att betala sina kunder. Om du handlar med ett företag som regleras av CySEC och det företaget går under är du täckt upp till högst 20 000 euro.

Capital.com har blivit den första CFD-handelsplattformen för att meddela fullständig överensstämmelse med bestämmelserna från Europeiska säkerhets- och marknadsmyndigheten (ESMA). Företaget genomförde följande hävstångsgränser i linje med ESMA: s senaste krav:

30: 1 för stora valutapar

2: 1 för kryptokurvor

20: 1 för icke-stora valutapar, guld och stora index

10: 1 för andra råvaror än guld och icke-stora aktieindex

5: 1 för enskilda aktier och andra referensvärden

Dessa gränser är implementerade för att skydda nya handlare från stora förluster. För professionella handlare erbjuder Capital.com hävstångseffekt upp till 200: 1.

Capital.com är en av många utbytesmäklare som har byggt sig på Cypern. Detta beror på att landet är medlem i EU, tillsammans med den väletablerade finansiella infrastrukturen.

Börja handla på bara några minuter med Capital.com – Klicka här för att öppna konto.

Avgifter
Vi kunde inte ha gjort en Capital.com-granskning utan att titta på avgifterna, inklusive handel, deponering och Capital.com utbetalningsavgifter. Kontoinnehavare kan handla på råvaror, index, aktier och CFD. Capital.com avgifter för varje uppdateras i realtid.

Företaget tar inte ut några provisioner på handel. Övernattningsavgifter debiteras endast om en handel lämnas öppen över natten.

När man öppnar eller stänger en handel betalar Capital.com-handelskunder en spridning som motsvarar skillnaden.

Din handelskostnad bestäms av spridnings- och övernattningsbidrag (dvs. din marginalkapitalupplåningsränta). Spridningen är variabel och kan vara en faktor i likviditeten på de externa marknaderna och konkurrentens prissättning. De fastställs i absolut diskretion, eftersom Capital.com fungerar som en marknadsmäklare. Spreadarna är relativt konkurrenskraftiga, dock cirka 0,8-1,1 USD på S & P 500 indexet, 46c för Apple Stock och 30c på Gold.

Betalningsmetoder
Att sätta in pengar i ditt Capital.com-appkonto är en säker och enkel process och det finns ett anständigt antal betalningsmöjligheter tillgängliga. Du kan sätta in pengar genom att använda AstropayTEF, 2c2p, Trustly, Webmoney, QIWI, Przelewy24, Multibanko, Giropay, iDeal, Sofort, banköverföring och kredit- och betalkort. Du är täckt oavsett vilken betalningsmetod du föredrar med en kombination av traditionella metoder och några av de mer populära plånböckerna. Capital.com erbjuder även inlåning med de mest populära digitala plånböckerna, Neteller och Skrill.

Den ursprungliga insättningen har fastställts till £ 100, vilket är en anständig nivå. Tänk dock på att företaget erbjuder CFDs på tillgångsklasser i motsats till FX, så det kan vara mer lämpligt att göra en större despot. Minsta insättningar bör bara vara en faktor för nya handlare som vill experimentera. Veteraner skulle alltid rekommendera att göra en stor insättning för att genomföra en mer långsiktig strategi.

Användaren kan välja en kontovaluta i GBP, EUR, PLN eller USD.

Kundsupport
Användare kan kontakta supporten på ett antal sätt. De kan använda kontaktformuläret på webbplatsen eller via telefon, budbärare, chattar och e-postmeddelanden. Vår Capital.com-recension har visat att företagets kundsupport är en av de bättre aspekterna av deras produkt, eftersom du inte behöver vänta länge innan en rådgivare är fri att ta itu med din oro. E-postsupportfrågor besvaras inom 24 timmar. Capital.com har även kontor i Storbritannien och Gibraltar.

Börja handla på bara några minuter med Capital.com – Klicka här för att öppna konto.

En Capital.com app och webbplattform kan kommunicera med kundsupport via telefon, budbärare, chattar och e-postmeddelanden på 13 olika språk. Webbplatsen ger också en omfattande lista över vanliga frågor. Utöver det stöder Capital.com kunder med ett brett utbud av pedagogiska resurser på sin hemsida och i den sekundära appen heter Investmate. Det integrerar intelligent med huvudapplikationen i ett urval av det pedagogiska innehållet. När du har din Capital.com-inloggningsinformation kan du komma åt allt detta innehåll och börja lära dig. I appen kan du hitta korta lektioner om två till fyra minuter, erbjuda handlare en introduktion till finansmarknaderna, hävstångseffekt, marginalhandel, derivathandel och finansiella instrument. Vidare introducerar cryptocurrency trading introduktionen, t.ex. Capital.com Bitcoin och Capital.com Ethereum trading, tillsammans med andra alternativ som Ripple Coin och och Litecoin cryptocurrency. Det erbjuder också en detaljerad förklaring av CFDs, ger någon mobilköpare i Mobile.com en solid grund för sina nya karriärer. Utbildningen ger en ordlista med handelsvillkor, tillsammans med fyra kurser, som alla innehåller flera textbaserade lektioner.

Unika funktioner och handelsplattform
Denna mäklarplattforms mest anmärkningsvärda funktion är Capital.com-appen, som utnyttjar artificiell intelligenssteknik och presenterar nya saker som är mest relevanta för din handel. Capital.com trading app innehåller en “Nyheter”, som lovar att leverera de mest relevanta och senaste nyheterna. Nyheter (väsentligen en algoritm) spårar en näringsidkares beteende för att hitta handelsförspänningar och att tillhandahålla relevanta nyheter och träningsmaterial till varje användare beroende på deras kompetensnivå och handelsmönster. Tanken kommer från ekonomisk beteendevetenskap. Capital.com är dock det första i sitt slag att adressera det direkt.

Capital.com trading app finns tillgänglig på båda de stora operativsystemen iOS och Android. Medan det saknar några analytiska funktioner i skrivbordsversioner av andra börser och mäklare är det mer än tillräckligt för nya handlare. En av dess mer imponerande funktioner är dess 2-dagars linjekarta, en modern metod för att skanna dynamiken i en marknad. Även om det här är bra för dagens marknad, är det fortfarande en fördel att kunna se ett storskärmschema. Mer erfarna handlare kan dra nytta av mer än 70 tekniska indikatorer med hjälp av Capital.com-appen eller webbplattformen.

Börja handla på bara några minuter med Capital.com – Klicka här för att öppna konto.

Capital.com Logo
Capital.com Screenshot
Share