CFD demokonto något som intresserar dig? Här är allt du behöver veta

Vad är fördelarna och nackdelarna med att handla med ett CFD demokonto? Vi har sammanställt en snabb lista:

 1. Nästan alla CFD-leverantörer erbjuder demokonton. Demonstrations- eller simulatorkonton kostar inget att öppna och använder bara virtuella pengar. Jag rekommenderar demokontot hos AvaTrade eftersom denna innehåller mest funktioner och har bäst användarvänlighet. Klicka här för att öppna ett demokonto hos AvaTrade.

  Så du kan öppna och stänga affärer och få en uppfattning om hur du kan utföra om handel så om det hände varit på riktigt.

 2. Akta dig om ditt CFD demokonto är begränsad i användningsfunktioner eftersom detta ändrar psykologin 100% när det finns verkliga medel så jag rekommenderar dig att använda ett demokonto bara för teständamål och / eller för att lära dig hur handel fungerar medan du sparar tillräckligt med kapital.
 3. Pappershandel (ett annat ord för cfd demokonto) kommer aldrig att hjälpa dig att förstå och sedan reagera positivt och förhoppningsvis rätta till dina känslor av rädsla och girighet.

  Detta är det verkliga problemet med pappershandel. I teorin och med hjälp av demofonder kan det verka lätt men när pengar och känslor börjar bli involverade, då blir det svårt.

 4. Redo att börja handla med CFD? Vi rekommenderar följande CFD-mäklare för handel på svenska:

  Skilling – Vinnare i vårt mäklartest 2020 – Handla snabbt med BankID och Swish – Klicka här för att läsa mer
  Capital.com – Stort utbud, plattform på svenska och AI-trading-algoritm – Klicka här för att läsa mer

  Börja med likvida köp som är billiga att handla med och allra viktigare något som du tycker du har en mental affinitet mot.

  Kanske är det aktier eller kanske det är valutahandel eller index.

 5. Håll dina insatser små och använd en hel del tid på att träna på att förstå varför varje handel gick rätt och viktigare varför det gick fel.

  Du kan till och med öppna 10p per pt konton, vänja dig vid dessa och se varför dina affärer fungerar eller inte fungerar sedan då öka din handelsstorlek.

 6. Om du är som jag måste du göra misstagen själv för att få dem att sjunka in.

  Jag skulle gärna kunna lära av andra människors misstag men det verkar inte hända förutom kanske de mest självklara sakerna.

 7. Och äntligen lycka till med din lärohandel och försök att hålla dina känslor i balans.

Vi hoppas att vår artikel om demokonton har gett dig den information du behövde. Nästa naturliga steg är att kika in hos någon av de CFD-mäklare vi kan rekommendera för att ta del om del av deras utbildningmaterial för att läsa mer om hur du kan handla med CFD:er:

Skilling – Vinnare i vårt mäklartest 2021 – Handla snabbt med BankID och Swish – Klicka här för att läsa mer
IG – Störst i världen inom CFD-handel med mer än 17 000 tillgångar – Besök IG
eToro – Handla både med och utan hävstång och social handel med CopyTrade – Klicka här för att läsa mer

Share