CFD demokonto något som intresserar dig? Här är allt du behöver veta

Reklaminformation till våra läsare: Denna artikel inkluderar sponsrade reklamlänkar till våra mäklarpartners. CFDHandelSverige.se använder intäkter från dessa sponsrade länkar för att förbättra och förnya vår site.

Vad är fördelarna och nackdelarna med att handla med ett CFD demokonto? Vi har sammanställt en snabb lista:

 1. Nästan alla CFD-leverantörer erbjuder demokonton. Demonstrations- eller simulatorkonton kostar inget att öppna och använder bara virtuella pengar. Jag rekommenderar demokontot hos AvaTrade eftersom denna innehåller mest funktioner och har bäst användarvänlighet. Klicka här för att öppna ett demokonto hos AvaTrade.

  Så du kan öppna och stänga affärer och få en uppfattning om hur du kan utföra om handel så om det hände varit på riktigt.

 2. Akta dig om ditt CFD demokonto är begränsad i användningsfunktioner eftersom detta ändrar psykologin 100% när det finns verkliga medel så jag rekommenderar dig att använda ett demokonto bara för teständamål och / eller för att lära dig hur handel fungerar medan du sparar tillräckligt med kapital.
 3. Pappershandel (ett annat ord för cfd demokonto) kommer aldrig att hjälpa dig att förstå och sedan reagera positivt och förhoppningsvis rätta till dina känslor av rädsla och girighet.

  Detta är det verkliga problemet med pappershandel. I teorin och med hjälp av demofonder kan det verka lätt men när pengar och känslor börjar bli involverade, då blir det svårt.

 4. Redo att börja handla med CFD? Vi rekommenderar följande CFD-mäklare för handel på svenska:

  AvaTrade – Vinnare i vårt mäklartest 2019 – Klicka här för att läsa mer

  XM – Fullservicemäklare med låga avgifter – Klicka här för att läsa mer

  Börja med likvida köp som är billiga att handla med och allra viktigare något som du tycker du har en mental affinitet mot.

  Kanske är det aktier eller kanske det är valutahandel eller index.

 5. Håll dina insatser små och använd en hel del tid på att träna på att förstå varför varje handel gick rätt och viktigare varför det gick fel.

  Du kan till och med öppna 10p per pt konton, vänja dig vid dessa och se varför dina affärer fungerar eller inte fungerar sedan då öka din handelsstorlek.

 6. Om du är som jag måste du göra misstagen själv för att få dem att sjunka in.

  Jag skulle gärna kunna lära av andra människors misstag men det verkar inte hända förutom kanske de mest självklara sakerna.

 7. Och äntligen lycka till med din lärohandel och försök att hålla dina känslor i balans.

Vi hoppas att vår artikel om demokonton har gett dig den information du behövde. Nästa naturliga steg är att kika in hos någon av de CFD-mäklare vi kan rekommendera för att ta del om del av deras utbildningmaterial för att läsa mer om hur du kan handla med CFD:er:

AvaTrade – Vinnare i vårt mäklartest 2019 – Klicka här för att läsa mer

XM – Fullservicemäklare med låga avgifter – Klicka här för att läsa mer

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Användarvillkor

För att använda CFDHandelSverige.se ber vi dig noga läsa igen och godkänna följande användarvillkor:

Riskvarning: Jag som användare av CFDHandelSverige.se är införstådd med att CFD:er är komplexa instrument och innebär en stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekten. 76.2% av handelns individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med någon av våra mäklarpartners. Du bör överväga om du förstår hur CFD:er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Ansvarsfrihet: Jag som användare av CFDHandelSverige.se är införstådd med att information, detaljer, bilder, grafik och artikelförfattarnas åsikter som presenteras på CFDHandelSverige.se är inte finansiell rådgivning utan generell information om CFD. Du bör alltid noggrant överväga och metoder och förhållningssätt till CFD som presenteras i våra artiklar passar just dig och din riskprofil. CFDHandelSverige.se kan inte hållas juridiskt ansvariga för eventuella förluster och skador som eventuellt kan uppstå genom att förlita sig på information eller åsikter som presenteras på CFDHandelSverige.se. Jag som användare av CFDHandelSverige.se är införstådd med att information som finns på CFDHandelSverige.se är inte uppdaterad varje dag och kan i vissa tillfällen inte vara korrekt.