Hur framgångsrika traders tänker och handlar

En övergripande lista på hur framgångsrika CFD-traders tänker:

  1. De färdigheter som fungerar i ett vanligt företagsprojekt är inte nödvändigtvis användbara vid CFD-handel. Att vara framgångsrik på annat område som ett yrke eller bra avkastning från andra typer av investeringar som egendom, leder automatiskt till framgång på aktiemarknaden.
  2. Nyckeln till framgångsrik handel är att hålla det enkelt, konsekvent och disciplinärt. Disciplin är en av de viktigaste egenskaperna hos de professionella CFD-handlarna.
  3. En gemensam egenskap hos framgångsrika CFD-handlare är att de alla håller fast vid en strategi att ta vinst samtidigt som de sänker förlusterna. Dessa CFD-investerare införlivar förluster som en kostnad för att göra affärer och föredrar att ta ett antal små förluster istället för att hålla en position öppen i hopp om återhämtning. På så sätt har de alltid kontroll över nackdelen med varje handel.
  4. Straffa inte dig själv när du tar fel vilket inte bara negativt av dig själv men det kommer att förstöra ditt självförtroende för framtida affärer. Och försök inte omedelbart att söka vad som gick fel efter en förlorad trade eftersom det är bättre gjort i ett mycket klarare ögonblick.
  5. Att ha en positiv attityd och en rimlig förmåga att hantera siffror hjälper definitivt. Detta gör det möjligt för dig att fatta beslut rationellt och tillräckligt med tid för att utnyttja de normala marknadsrörelserna.

Redo att börja handla med CFD? Vi rekommenderar följande CFD-mäklare för handel på svenska:

Skilling – Vinnare i vårt mäklartest 2020 – Handla snabbt med BankID och Swish – Klicka här för att läsa mer

Capital.com – Stort utbud, plattform på svenska och AI-trading-algoritm – Klicka här för att läsa mer

 1. Det finns ingen genväg till att bli en mästare och den bästa handlarna lär sig fortfarande, eftersom handel är en livslång process för lärande och de bästa handlarna gör fortfarande misstag så det bästa sättet att påskynda inlärningsprocessen är att hitta en bra trader som är villig för att visa dig vägen och att handla med honom 24/7 – om du kunde vara så lycklig att hitta honom! Det mer realistiska sättet är att lära sig av misstag och inte upprepa dina misstag.
 2. Förutom att läsa böcker finns mycket kunskap i tabeller, teknisk analys och grundläggande analys men i sista hand att kunna hantera dina känslor istället för att låta känslor styra dig är nyckeln till framgång och det tar tid att utvecklas och beror på vilken typ av person du är. Börja med med många handelsverktyg till vi har testat här och ha tillräckligt med kapital och tillräcklig övning på att hantera din känslor.
 3. Ett klassiskt fel för nybörjare är att lägga pengar på ett marginalbaserat konto för att testa allt. “Jag har inget emot att förlora när jag börjar.” Tja, du borde väl! Ingen djupt ner i sitt hjärta sätter sitt livsbesparingar på ett CFD-handelskonto, som inte tänker på att förlora, de gör det för att vinna och när de inte sätter de ner som “lärande”.
 4. Varför handlar du? De flesta som handlar gör det med det yttersta målet att göra vinst. Det finns dock vissa personer för vilka handel är en fritidsaktivitet, antingen medvetet eller omedvetet. Om du deltar på marknaden för att göra en vinst är det avgörande att du överväger att handla som ett företag. Människor som handlar för underhållning eller för att imponera på sina arbetskollegor eller vänner kommer att tur ibland och kanske också göra en vinst. Titta inte på dig själv som en seriös handlare om du i själva verket bara söker underhållning.
 5. Hur lång tid tar det att bli framgångsrikt? Hur lång tid tar det någon att spela piano? Frågan är omöjlig att svara på eftersom alla kommer att vara olika. Jag tänkte aldrig på de första två åren som överlevnad. Jag tänkte på dem som år jag lärde mig och utvecklade vilket jag tycker är ett mer positivt tillvägagångssätt. Det sägs att nybörjare blir professionella aktiemarknadshandlare när de slutar försöka hitta den heliga graden och istället fokuserar på att kontrollera risk.
 6. Alla regler är avsedda att vara brytas. Tricket är att veta när och hur sällan denna regel kan sättas i verket!

Vi hoppas att vår artikel om framgångsrika handlare har gett dig den information du behövde. Nästa naturliga steg är att kika in hos någon av de CFD-mäklare vi kan rekommendera för att ta del om del av deras utbildningmaterial för att läsa mer om hur du kan handla med CFD:er:

Skilling – Vinnare i vårt mäklartest 2020 – Handla snabbt med BankID och Swish – Klicka här för att läsa mer

Capital.com – Stort utbud, plattform på svenska och AI-trading-algoritm – Klicka här för att läsa mer

Share